De nominatieperiode is weer van start. Nomineer nu jouw werkgever voor de MS@Work Award 2022.

Nomineer je werkgever voor de MS@Work Award!
Werk hebben is belangrijk voor veel mensen, ook voor mensen met MS. Aan het werk blijven binnen je mogelijkheden vergt niet alleen inzet van jou, maar ook van je werkgever. Heb je een werkgever die meedenkt en ondersteunt? voor de MS@Work Award 2022! 

De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun collega met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven met MS. 

Procedure 
Je kunt jouw werkgever nomineren tot 26 augustus. Vanaf 29 augustus tot 14 september kan er door iedereen met een e-mail adres gestemd worden op zijn of haar favoriet. Op 19 september worden de tien werkgevers met de meeste stemmen voorgelegd aan een vakjury die een winnaar zal kiezen.  

Uitreiking
De MS@Work Award wordt feestelijk uitgereikt tijdens de Nationale MS Dag in Nieuwegein op 6 november 2022

   *lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '318640189410925'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=318640189410925&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    PARTNERS

    Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
    Dé specialist voor iedere stemtool , besloten stemrondes online  en het organiseren van verkiezingen.

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details