Over de verkiezing

Over de verkiezing

De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun werknemer met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven mét MS. Werknemers en collega's  die een grote of kleine bijdrage leveren om dit mede mogelijk te maken komen in aanmerking voor de Award.

Voor een deel van alle mensen met MS is werken wel mogelijk maar niet zonder een beetje begrip of een kleine of grote aanpassing. Dit kan variëren van flexibele werktijden tot aan het aanbieden van een nieuw, minder belastend, takenpakket, het aanpassen van de werkplek, etc.

Onderzoek
Het Nationaal MS Fonds steunt sinds 2014 onderzoek naar MS op de werkvloer. Dit onderzoek is bedoeld om in kaart te brengen welke factoren van invloed zijn op functioneren op het werk. Met de resultaten uit het onderzoek hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van dit functioneren van mensen met MS.

Nomineren
Tot en met 4 september kun je jouw werkgever nomineren via deze website. Door te nomineren laat  je ook andere mensen met MS zien dat het niet altijd onmogelijk is om te blijven werken, mits een werkgever bereid is hierbij te helpen. Jouw verhaal kan anderen inspireren!

Finalisten
Uit alle genomineerden wordt door een deskundige jury een selectie gemaakt van 10 genomineerden. Deze geselecteerden vragen wij om nog een aantal aanvullende vragen te beantwoorden. Een tweede selectie, wederom door een deskundige jury en aan de hand van deze antwoorden, vindt dan plaats begin september. 3 finalisten blijven dan nog over.

Vanaf 12 oktober zullen deze 3 verhalen door middel van video's worden gepubliceerd en kan op deze finalisten gestemd worden tot en met zondag 8 november.  

Stemmen
Van 12 oktober tot en met 8 november kan er gestemd worden op de 3 finale-kandidaten. Van deze kandidaten zijn video's te bekijken op deze website. De werkgever met de meeste stemmen zal de Award winnen. Deel de link naar zijn of haar stemformulier dus zo veel mogelijk!
 
Bekendmaking winnaars
De MS @Work Award wordt dit jaar uitgereikt tijdens de Nationale MS Dag op 8 november 2020. 
 

Voorwaarden deelname
Alle bedrijven in Nederland die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen meedoen aan de verkiezing. Bekijk ook de algemene voorwaarden. Genomineerden geven, door deel te nemen aan de Verkiezing toestemming aan de Organisatie om hun naam en/of logo, het opgegeven verhaal bij de aanmelding, evenals mogelijke foto's van de overhandiging van de prijs voor promotionele doeleinden met betrekking tot de Verkiezing te gebruiken. Ook vragen we de 6 genomineerden met de meeste stemmen om medewerking te verlenen aan videoopnames, zodat deze 6 finalisten zich op een mooie wijze aan het publiek kunnen presenteren.

Organisatie
Het Nationaal MS Fonds is initiatiefnemer en organisator van de verkiezing. In de uitvoering wordt gebruik gemaakt van de diensten en expertise van Vote Company.

PARTNERS

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details