Over de verkiezing

Over de verkiezing

De MS@Work Award is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun werknemer met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven mét MS. Werkgevers die dit mede mogelijk maken komen in aanmerking voor de Award.

De bijdrage van de werkgever kan variëren van flexibele werktijden tot aan het aanbieden van een nieuw, minder belastend, takenpakket, het aanpassen van de werkplek, etc.

Onderzoek
Het Nationaal MS Fonds steunt sinds 2014 onderzoek naar MS op de werkvloer. Dit onderzoek is bedoeld om in kaart te brengen welke factoren van invloed zijn op functioneren op het werk en hoe met de opgedane kennis voordeel kan worden behaald. Met de resultaten uit het onderzoek hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het langer kunnen doorwerken van mensen met MS.

Nomineren editie 2022
Nomineer hier jouw werkgever of collega voor de editie van 2022. Door te nomineren laat  je ook andere mensen met MS zien dat het niet altijd onmogelijk is om te blijven werken. Jouw verhaal kan anderen inspireren.

Finalisten
In oktober 2022 zullen 3 verhalen door middel van video's worden gepubliceerd.

Stemmen editie 2022
Stemmen start van 1 tot en met 20 september 2022. Op alle genomineerden kan door het publiek worden gestemd. Met de hulp van een vakjury wordt uiteindelijk een winnaar bekend. Deel de link naar het stemformulier van jouw werkgever dus zo veel mogelijk!

Bekendmaking winnaar editie 2022
De MS @Work Award is afgelopen jaar uitgereikt tijdens de Nationale MS Dag op 7 november 2021.

Voorwaarden deelname
Alle bedrijven in Nederland die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen meedoen aan de verkiezing. Bekijk ook de algemene voorwaarden. Genomineerden geven, door deel te nemen aan de Verkiezing toestemming aan de Organisatie om hun naam en/of logo, het opgegeven verhaal bij de aanmelding, evenals mogelijke foto's van de overhandiging van de prijs voor promotionele doeleinden met betrekking tot de Verkiezing te gebruiken. Ook vragen we de 6 genomineerden met de meeste stemmen om medewerking te verlenen aan videoopnames, zodat deze 6 finalisten zich op een mooie wijze aan het publiek kunnen presenteren.

Organisatie
Het Nationaal MS Fonds is initiatiefnemer en organisator van de verkiezing. In de uitvoering wordt gebruik gemaakt van de diensten en expertise van Vote Company.

   *lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '318640189410925'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=318640189410925&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;
    PARTNERS

    Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
    Dé specialist voor iedere stemtool , besloten stemrondes online  en het organiseren van verkiezingen.

    Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details